ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ H MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.-ΥΑΜΑΗΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μαθήματα οδήγησης από το περιοδικό μοτοσυκλέτας 0-300 και την «California Superbike School», με την υποστήριξη της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. - YAMAHA ΕΛΛΑΔΑΣ.

H δημιουργία μίας σχολής οδήγησης μοτοσυκλέτας από τους εκπαιδευτές της καλύτερης σχολής στον κόσμο, αποτελεί από μόνο του ένα σημαντικό γεγονός. Το California Superbike School (CSS) εγκαινίασε τη δραστηριότητά του και στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας τον πρώτο κύκλο μαθημάτων ασφάλτινης οδήγησης στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 22 και 23 Μαρτίου.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. πιστή στην προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της στηρίζει τα μαθήματα οδήγησης με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, αλλά και όλων των φίλων της μοτοσυκλέτας. Η περίφημη σχολή σε συνεργασία με την σχολή του περιοδικού μοτοστυκλέτας "0-300", την "0-300 Riding School", ανταποκρίθηκαν στο έντονο ενδιαφέρον που είχε διαφανεί μετά την πρώτη τους διοργάνωση στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο και προχώρησαν στην εδραίωση της California Superbike School και στην χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η 4η χώρα στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ, Αγγλία και Αυστραλία, όπου δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη σχολή.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση στην αίθουσα με την άμεση πρακτική εφαρμογή στην πίστα, με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών του CSS και του 0-300. Η "ύλη" χωρίζεται σε 4 επίπεδα (levels), όπου από το πρώτο κιόλας η διαφορά γίνεται εμφανής και εκφράζεται από τα επαινετικά σχόλια του συνόλου των μαθητών που τα παρακολουθήσαν.

Ο πρώτος αυτός κύκλος μαθημάτων έληξε με την απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες, που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από τα μαθήματα όσο και από τη διοργάνωση.

Για το 2003 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τρία διήμερα, με πρώτο αυτό που ήδη ολοκληρώθηκε. Οι ημερομηνίες για τα επόμενα είναι η 17-18 Μαΐου και 4-5 Οκτωβρίου.

 

Τι είναι το California Superbike School
To California Superbike School ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια στις ΗΠΑ από τον Keith Code, που επί 40 χρόνια ερευνά την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Εκτός από τις ΗΠΑ, η σχολή έχει πλέον επεκταθεί στην Αυστραλία και στη Βρετανία και τα μαθήματά της έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 100.000 μαθητές. Από το 2002 η Ελλάδα έγινε η τέταρτη χώρα στον κόσμο, στην οποία πραγματοποιούνται μαθήματα από το CSS. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα διεξάγονται στα Αυτοκινητοδρόμια Σερρών και Μεγάρων, σε συνεργασία με το περιοδικό μοτοσυκλέτας 0-300.
Τέλος, η συνεργασία του CSS με το 0-300 έγινε ακόμα στενότερη το 2003, με την παράδοση μαθημάτων εκτός Ελλάδος, με εκπαιδευτές και τους συντάκτες του περιοδικού 0-300. Ο Διευθυντής του περιοδικού 0-300 Θανάσης Χούντρας, καθώς και οι συντάκτες Κώστας Καλαντζόπουλος και Άλκης Συνιώρης ανήκουν πλέον στο δυναμικό των εκπαιδευτών του California Superbike School.