Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο στο Μugello της Ιταλίας
και παρακολουθείστε ζωντανά το Grand Prix στις 2 Ιουνίου !
Ισως είστε από τους τυχερούς που θα εκπαιδευτούν
στο Estoril της Πορτογαλίας τον Σεπτέμβριο!

Μετά από 3 πετυχημένες συνδιοργανώσεις εκπαιδεύσεων Advanced Riding Course (ARC) η πανευρωπαική συνάντηση της ΥΑΜΑΗΑ φέτος αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο συναρπαστική από ποτέ συνδυάζοντας εκπαίδευση με GP σε δύο φάσεις :

1η φάση : GP Mugello Ιταλίας - 1 & 2 Ιουνίου 2002
Δέκα από εσάς μπορούν να κερδίσουν ένα Σαββατοκύριακο στο Mugello της Ιταλίας για να παρακολουθήσουν ζωντανά το Grand Prix της 2ης Ιουνίου.

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., επίσημη κεντρική αντιπροσωπεία της ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλάδα, προσκαλεί τους ιδιοκτήτες της σειράς YZF-R (YZF-R1, YZF-R6, ΥΖF-R7) να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαίου στις 05:00 μ.μ. το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία, 14ο χλμ.Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και θα αναδείξει τους 10 τυχερούς.

Η ελληνική αποστολή θα αποτελείται από 10 φίλους-ιδιοκτήτες YZF-R, 2 δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου και συνοδό από την κεντρική αντιπροσωπεία που θα καλύψει όλα τα έξοδα.
Θα ξεκινήσουν από την Ελλάδα με τις μοτοσυκλέτες τους για να φθάσουν στο Mugello της Ιταλίας το Σάββατο 1 Ιουνίου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οδηγούς της ΥΑΜΑΗΑ, να μπουν στα πιτ της ομάδας και βέβαια να παρακολουθήσουν τους προκριματικούς, απολαμβάνοντας την VIP φιλοξενία της ΥΑΜΑΗΑ.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τους θρύλους του GP. Μετά τους αγώνες, οδηγός της ΥΑΜΑΗΑ θα κληρώσει τον ένα τυχερό πελάτη της ελληνικής αποστολής που θα ταξιδέψει στο GP της Πορτογαλίας τον Σεπτέμβριο !

2η φάση : GP Estoril ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, F1 Circuit - 8 Σεπτεμβρίου 2002
και στη συνέχεια 3ήμερη εκπαίδευση από τους ίδιους τους οδηγούς της ΥΑΜΑΗΑ
Ο τυχερός αναβάτης που θα αναδείξει η κλήρωση στο Mugello, θα παρακολουθήσει τον αγώνα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην Πορτογαλία και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην 3ήμερη πανευρωπαική συνάντηση.

Ο τυχερός της κλήρωσης του Mugello θα ταξιδέψει με αεροπλάνο στο Estoril της Πορτογαλίας για να ζήσει τη μοναδική εμπειρία του τελικού, συνοδευόμενος από 2 δημοσιογράφους και εκπρόσωπο της Μοτοδυναμικής. Μετά τους αγώνες θα συμμετάσχει σε 3ήμερη εκπαίδευση, που θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τους ίδιους τους οδηγούς της ΥΑΜΑΗΑ και η συνάντηση όπως κάθε χρόνο θα κρύβει μεγάλες εκπλήξεις.

Είχατε ποτέ ονειρευτεί οτι μπορεί να σας εκπαιδεύσουν οι Max Biaggi, Carlos Checa, Norick Abe, Garry McCoy, Jamie Whitham, Joerg Teuchert?

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ONOMA
 
ΕΠΩΝΥΜΟ
 
ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 
ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙΟΥ
 
ΚΙΝΗΤΟ
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 
ΠΕΡΙΟΧΗ
 
ΠΟΛΗ
 
Τ.Κ.
 
ΤΥΠΟΣ YZF-R : (1,6 ή 7)
 
ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
 
 


 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ :
1.Κατοχή μοτοσυκλέτας ΥΑΜΑΗΑ ΥΖF-R1 ή YZF-R6 ή YZF-R7.
2.Δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Α πάνω από 3 χρόνια.
3.Πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, δερμάτινη φόρμα, μπότες, γάντια)
4.Η μοτοσυκλέτα να έχει αγοραστεί από Επίσημο Συνεργάτη της ελληνικής αντιπροσωπείας.
5.Η μοτοσυκλέτα να είναι άριστα συντηρημένη και προετοιμασμένη (θα περάσει από τεχνικό έλεγχο)
6.Το ταξίδι θα γίνει χωρίς συνεπιβάτες.Ημερομηνία λήξεως αιτήσεων συμμετοχής Σάββατο 25 Μαίου 2002:

Σε περίπτωση που η μοτοσυκλέτα έχει μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη :
παρακαλούμε ενημερώστε μας στο τηλ. 010 6293505